Addiko Bank | Krško | Supernova

Finančne storitve za preprosto in učinkovito bančno poslovanje. Potrošniški krediti, zavarovanja, varčevanje, plačilo na obroke, plačilne kartice, likvidnost …, uredite vse bančne storitve kar med nakupovanjem.

Addiko Bank

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Hitre in preproste bančne storitve podjetja Addiko Bank

Se odločate za večji nakup, gradnjo ali obnovo hiše ali stanovanja? Bi želeli svoje nakupe plačevati na obroke? Želite poenostaviti svoje bančno poslovanje? Želite varčevati za brezskrbno starost? Potrebujete večjo likvidnost? Obiščite Addiko Bank v nakupovalnem centru Supernova Krško, kjer vam bodo izkušeni bančni svetovalci pomagali poiskati vam prilagojene, preproste in hitre bančne storitve.

V Addiko banki ponujajo ugodne stanovanjske kredite za nakup novega doma, kot tudi priročne hitre potrošniške kredite za vse nepredvidljive stroške. Uredite si novo plačilno kartico Maestro ali Mastercard za brezstično poslovanje, predplačniško kartico Mastercard za varno spletno nakupovanje ter dostop do sodobnih digitalnih bančnih storitev. Ko odprete svoj transakcijski račun pri Addiko Bank, vam brezplačno, hitro in zanesljivo uredijo zamenjavo banke in prenos sredstev na novi račun. Prijazni bančni svetovalci bodo tudi odgovorili na vsa vaša vprašanja glede likvidnosti, zavarovanj, limita na osebnem računu, obrestnih mer ter varčevalnih načrtov po vaši meri. Izberite Addiko Bank in uredite vse bančne storitve kar med nakupovanjem.

Addiko Bank – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža, ki ima ključne trge na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju, Avstrija. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan. Addiko Bank tako zagotavlja kakovostne storitve, ki izhajajo iz potreb strank, se zavzema za stalno izboljšanje teh in njihovo prilagajanje trenutnim spremembam na trgu.

Addiko Bank sledi filozofiji »raje malo stvari počnemo odlično kot veliko stvari dobro«. Zato pri banki ne nudijo celovitega spektra bančnih storitev, temveč zgolj tiste storitve, ki strankam prinašajo večjo dodano vrednost. Tako zagotavljajo kakovost, lažje sprejemanje finančnih odločitev in varne storitve. Če iščete banko, ki je osredotočena na učinkovitost, jasne in razumljive storitve ter krajše čakalne vrste, je Addiko Bank prava izbira za vas.